Specialiteter

Specialiteter

Specialiteter hos Ostemesteren er et meget bredt spekter. For os er det alt fra tapastilbehør, hjemmelavede tapenader, italienske pølser og andet charcuteri, kiks, brød, syltede valnødder, saltkapers til franske limonader, vin, øl og snapse. Vi skal opleves.
– Hos Ostemesteren har vi rigtig meget af lige netop det der giver dig en oplevelse med hjem. Det er uanset om det er til måltiderne i hverdagen eller til weekendhyggen med svigerfamilien eller vennerne i
weekenden. Vi er altid klar med vejledning og en hjælpende hånd så sammensætning af de valgte produkter klæder hinanden. Vi sætter en ære i, at de fem grundsmage bliver tilgodeset: Surt, sødt, salt, bitter og ikke mindst umami.

kom og få En smagsoplevelse

Vidste du at?
Umami er fylden på tungen, den lange behagelige eftersmag og ikke mindst den som binder et rigtig godt måltid sammen.
Charcuteri:
Vi har både spanske og italienske pølser, snack pølser og spansk serrano skinke. Derudover har vi flere varianter af belgisk paté, samt vildt paté. Vil du have byens bedste rullepølse, så er det os du skal besøge.
Vidste du at?
Alt vores charcuteri sælges både i stykker og i skiver.

professionel vejledning

Vi sætter en ære i at finde unikke og de bedste produkter til dig og dine smagsløg. Alt i tilbehør til dit tapas eller ostebord og ikke mindst hverdagen. Mangler du lige en spændende værtindegave, farsdagsgaven eller anden forkælelse, så laver vi en skøn kurv til dig. Og det er jo ikke nødvendigvis oste der skal i en sådan kurv. Gå på opdagelse i en af vores butikker og sammensæt lækre produkter. Eller giv et gavekort til en du holder af.
Vidste du at vi har smør?
Det lækre gammeldags kærnesmør fra det lille Lindved mejeri og den er helt formidabel.